Zeven Zonden

De zeven zonden vereeuwigd in 7 bijzondere bieren

zeven zonden


Jullie zullen helemaal niet sterven,” zei de slang. “Integendeel, God weet dat jullie de ogen zullen opengaan zodra je daarvan proeft, dat jullie dan als goden  zullen zijn en kennis zullen hebben van goed … en kwaad.”

Genesis 3:5

In het Hof van Eden proefden Adam en Eva van de appel en stortten met deze daad de zonden over de wereld. Zeven waren het er, de een al zondiger dan de ander: hoogmoed, hebzucht, lust, afgunst, gulzigheid, woede en traagheid. De zeven zonden inspireerden velen en worden nu ook vereeuwigd in zeven bijzondere bieren. 

De brouwerij

Onze ambachtelijke brouwerij laat zich inspireren door eeuwenoude verhalen en creëert uitzonderlijke hopdranken, elk met een eigen karakter, stijl en smaak, die artisanaal tot stand worden gebracht, met liefde voor het vak en met respect voor de grondstoffen.

De bieren

De bieren dragen de Latijnse namen van de zeven hoofdzonden en zijn zo gebrouwen dat uit de ingrediënten en de smaak de bewuste zonde spreekt. De Zeven Zonden bieren weerspiegelen de rijke Belgische biertraditie maar die zeker niet tekort doen aan hoogmoed, hebzucht, lust, afgunst, gulzigheid, toorn en traagheid. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen en zijn bovendien biologisch. Gezegend zijn zij die zondigen met deze prijswinnende bieren.

Luxuria

Dit bier is ontstaan uit lust en wekt de zoetste aller zonden op. Luxuria presenteert de begeerte op een zalig onkuise manier.

Gula

Gula is gulzigheid: dit bier smaakt naar meer voor wie snakt naar meer. Het presenteert de gulzige zonde op een mateloze manier.

Invidia

Invidia is een bier dat als een donker monster glanst van jaloersheid. Wie afgunstig is, begeert wat een ander heeft.

Superbia

Superbia is zonder twijfel een bier met pretentie. Dit strogele bier is een echte smaakbom! 

Ira

Ira is een brutaal tarwebier met een kwade kruidigheid dat uitdrukking wil geven aan de meest vernietigende aller zonden: de woede.

Na een opleiding farmaceutische en biologische technieken en medische laboratoriumtechnologie werkte Koen Hugelier bijna tien jaar aan de Universiteit Gent mee aan diverse wetenschappelijke studies. In 2009 werd hij gediplomeerd tot zytholoog en kreeg op die manier de brouwmicrobe te pakken. 

Geïnspireerd door Hugel

Medailles

Contact

+32 56 13 04 05
info@thebrewsociety.be
Kortrijksestraat 103A
8501 Heule - Belgium 

© The Brew Society - Cookiepolicy - Privacy policy